Page 1 of 1

Upgrades and Bug Reports

Posted: Sat Nov 21, 2020 9:14 pm
by ericalm
Hi there.

MB has undergone some major upgrades and still needs a bit more work. Working on it. Apologies for being down for a few days without notice — had some server issues that required a complete overhaul.

I'm still reworking templates and getting all the features back. This was a big leap in the forum software for us.

That said, I wanted to get the forum back up and running ASAP. If you encounter any bugs, please reply here and I'll try to address them as quickly as possible. We're in "testing mode" at the moment, but need some forum activity to see what's working and what's not.

If you're having login issues, you may need to reset your password. Do so using the "forgot password" link on the login screen.

The forum style and interface will be updated but that is lower on the list than making sure everything's working properly. For now, it'll be a bit minimal. Spartan. Bare.

Thanks for your patience.

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Sat Nov 21, 2020 10:03 pm
by wheelbender6
Looks good, Eric!

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Sat Nov 21, 2020 10:32 pm
by jrsjr
Woo Hoo!!! Welcome Back!!!

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Sun Nov 22, 2020 1:07 am
by tenders
Wowee! Thank you!!! Looks great so far (30 seconds). I had feared the worst after the last batch of simultaneous lame spam.

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Sun Nov 22, 2020 1:35 am
by scootdad
Looks good so far. I was able to create a post, and upload images to include with it. Had to recreate my signature and avatar, but that wasn't too painful.

Thanks for the update, and for your work on this forum.

Bob

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Sun Nov 22, 2020 1:58 am
by Dooglas
Thanks Eric. looking good!

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Sun Nov 22, 2020 2:03 am
by eggsalad
Thank you, Eric.

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Sun Nov 22, 2020 2:43 am
by charlie55
Eric, where the hell have you been? Good to hear from you again. Just had to reset my p/w, but AOK otherwise.

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Mon Nov 23, 2020 2:31 pm
by blurry150
IMG_20201123_092636.jpg
Seems to be a bug in managing your profile....invalid characters in Facebook...here's a screenshot. Of course it could also just be a glitch in me ...let me know if I missed something... and congratulations on the new look of Modern Buddy! I wondered if it was this new browser I was using, or if I had stumbled behind the curtain into some forbidden zone...lol. Looks good so far...glad I found you guys... the blur, to me, is a rare and exotic breed of scooter compared to the ones I was previously very familiar with...my fav of those being the 2 stroke minerelli variants as I never could afford a kymco or similar upscale top notch chariot. The chinese minerelli clones seem almost bulletproof and are easily and readily modded...this 2007 Genuine Blur I acquired was already a 3rd or 4th owner one by the time it landed in my lap. I've had it for 8 years but was stored for the last 6 of these...just now riding it again after a hiatus with a female in Alabama...I have rebuilt it twice already, the second time, 2 weeks after the first time, due to failing to understand that too much oil, will BLOW your engine quicker than anything else! I'm still dealing with the repercussions, as the welded crankcase was never fully welded to perfection...they tried, now it's high temp JB Weld time to try and fix all the little oil leaks that have sprung up after attempting to jump Snake River Canyon last month (a rather nasty pothole on S. Main street I saw too late...) that'll have to suffice until I can afford new parts or learn to tig weld it to MY specifications... sorry, I know this probably isn't the best place for that bit o history, but, it is what it is...thanks again guys! Glad to be here!

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Mon Nov 23, 2020 3:41 pm
by ericalm
blurry150 wrote: Mon Nov 23, 2020 2:31 pm IMG_20201123_092636.jpgSeems to be a bug in managing your profile....invalid characters in Facebook...here's a screenshot.
For this, there shouldn’t be a space in your name. If you go to Settings in Facebook, look under username. It will display as:

Code: Select all

“https://www.facebook.com/[username]”

You want just the [username] part.

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Mon Nov 23, 2020 5:40 pm
by ericalm
Is anyone having trouble with the forum recognizing you when you leave and come back? Do you have to login again despite checking “Remember me” when you previously logged in?

Had to make some changes to the cookies and can’t tell if it’s my browser settings or the forum not finding the cookie. Thanks!

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Mon Nov 23, 2020 6:55 pm
by charlie55
Don't know of it's just me, but the "topics", "posts", and "last post" columns do not appear on the main page when I access the site via my phone (Samsung Galaxy). However, they do appear if I use my tablet (also a Samsung) or my laptop (Windows 8.1). I even tried the "use desktop site" option on the phone, but that does not solve the issue.

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Mon Nov 23, 2020 7:39 pm
by ericalm
charlie55 wrote: Mon Nov 23, 2020 6:55 pm Don't know of it's just me, but the "topics", "posts", and "last post" columns do not appear on the main page when I access the site via my phone (Samsung Galaxy). However, they do appear if I use my tablet (also a Samsung) or my laptop (Windows 8.1). I even tried the "use desktop site" option on the phone, but that does not solve the issue.
Not exactly an issue; that’s the way the responsive mobile templates are. We’ll be trying some others out, but right now we’re using the standard “base” templates. The others I’ve tried so far have other problems in terms of what’s shown and where things are on the page. If it’s not one thing!

One way to get around it is to view the site with the phone in landscape mode. Works on my devices!

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Mon Nov 23, 2020 8:25 pm
by tenders
Curly quotes are coming across obscured by spurious special characters. See towards the bottom of this thread for examples:
viewtopic.php?f=1&t=32624

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Mon Nov 23, 2020 8:46 pm
by charlie55
ericalm wrote: Mon Nov 23, 2020 7:39 pm
charlie55 wrote: Mon Nov 23, 2020 6:55 pm Don't know of it's just me, but the "topics", "posts", and "last post" columns do not appear on the main page when I access the site via my phone (Samsung Galaxy). However, they do appear if I use my tablet (also a Samsung) or my laptop (Windows 8.1). I even tried the "use desktop site" option on the phone, but that does not solve the issue.
Not exactly an issue; that’s the way the responsive mobile templates are. We’ll be trying some others out, but right now we’re using the standard “base” templates. The others I’ve tried so far have other problems in terms of what’s shown and where things are on the page. If it’s not one thing!

One way to get around it is to view the site with the phone in landscape mode. Works on my devices!
Same thing for me in landscape mode. No big deal.

Re: Upgrades and Bug Reports

Posted: Mon Nov 23, 2020 11:48 pm
by ericalm
tenders wrote: Mon Nov 23, 2020 8:25 pm Curly quotes are coming across obscured by spurious special characters. See towards the bottom of this thread for examples:
viewtopic.php?f=1&t=32624
Working on this. Fixes so far have done nothing… may have to clear out caches or something…